Classical Night concert in de Grote Kerk

Redactie 05-10-2019
Foto: Gert-Jan van de VeldeDwarsfluitiste Leigh van de Velde treedt op in het Classical Night Concert.

Het Maassluis Classical Night Concert is inmiddels een traditie aan het worden. Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren zal ook in 2019 dit benefietconcert weer garant staan voor een ultieme luisterervaring. Een muzikale avond vol bruisende muziek gespeeld door topmusici. Ook nu weer in de Grote Kerk en wel op zaterdag 16 november, aanvang 20.00 uur.

Dank zij Lionsclub Maassluis met als hoofdsponsor de Govert van Wijnstichting zal de opbrengst aan een goed doel worden gegeven: de stichting VaarKracht. Met het bijwonen van het concert helpt u kankerpatiënten hun leven te verrijken met een moment om even geen patiënt te zijn. Stichting VaarKracht biedt deze mogelijkheid in de vorm van een nautische belevenis per boot om even uit te waaien.

Help deze mensen en kom op zaterdag 16 november naar de Grote Kerk van Maassluis en beleef uw favoriete klassieke muziek live. Medewerking wordt o.a. verleend door het orkest Camerata Terra Reno o.l.v. Marco Bons, Maria & Anushka Pedano, Sasha Mashina en Leigh van de Velde. Leigh is een talentvolle Maassluise dwarsfluitiste, haar wens is naar het conservatorium te gaan.

Kaarten à € 20,- per stuk zijn o.a. verkrijgbaar bij Ervaar Maassluis, Mastersound Maassluis en events@lionsmaassluis.nl.