Schoenhandel Voorberg in Maassluis gaat deuren sluiten

Redactie 12-09-2019
Foto: PRNa ruim 74 jaar gaat Schoenhandel Voorberg in Maassluis de deuren sluiten.

Na ruim 74 jaar heeft Schoenhandel Voorberg besloten te gaan stoppen. "Dankbaar kijken wij terug op heel veel mooie jaren in de schoenenzaak waaraan wij met ons fijne team zoveel jaren hebben gewerkt", zo vertelt Suzanne Dijkshoorn. "Vanuit de hele regio hadden wij altijd zeer veel trouwe bezoekers en dat hebben wij altijd enorm gewaardeerd. Maar tijden veranderen en daarom hebben wij moeten concluderen dat onze winkel in de toekomst niet meer levensvatbaar zal zijn."

Onder meer de ontwikkeling van het online winkelen is de oorzaak van dit besluit. "Dit beïnvloed het koopgedrag heel erg en zelfstandige winkels kunnen deze ontwikkeling maar moeilijk volgen. Er ligt een hoge druk op grote voorraden in winkels als die van ons. Daarnaast leveren leveranciers tegenwoordig ook rechtstreeks aan de klanten en hebben ons als winkel daardoor steeds minder nodig. Dit alles maakt dat wij dit besluit hebben genomen."

Suzanne vindt het jammer dat zij de droom niet af hebben kunnen maken, maar zegt ook dat het goed is zo. "Ik kijk terug op een hele mooie periode in mijn leven, maar verdriet is er ook, dat ik samen met een fantastisch team dit nu moet gaan afsluiten. Ik wil alle klanten bedanken voor alle fijne jaren en het vertrouwen dat u ons altijd heeft gegeven. De komende maanden staan wij nog iedere dag voor u klaar met de service zoals u dat van ons gewend bent."

Woensdag 11 september is de final sale gestart waarbij alles met korting wordt verkocht, ook de net binnengekomen wintercollectie. Schoenhandel Voorberg zal haar klanten de komende periode via de nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte houden.