Geen Maassluis zonder Van Hemert

Redactie 12-09-2019
Foto: Roger van der KraanHet team van Van Hemert gaat de winkel met dezelfde service, gedrevenheid en gevoel voortzetten.

Van Hemert Kleding is bijna 50 jaar door Arend van Hemert gerund. Na deze mooie periode heeft Arend per september het stokje overgedragen aan Arian Groeneweg. Arian is al vele jaren een vertrouwd gezicht bij Van Hemert. Daarnaast beschikt hij over de nodige vakkennis en kent hij de klantenkring goed. "We krijgen veel positieve reacties op de voortzetting. Van Hemert is ook gewoon echt een begrip in Maassluis. Dat is super om te horen. En fijn, want je hoeft niets over de zaak uit te leggen, mensen kennen het karakteristieke pand in Maassluis al vele jaren", vertelt Arian.

Zelfde klasse, nieuwe indeling

Arian heeft veel zin om met zijn nieuwe idee├źn en aanpak Van Hemert Kleding na de verbouwing te heropenen, met behoud van de succesfactoren. Klanten zullen ook bekende gezichten blijven zien. "Aryette draait al vijf jaar mee en gaat mee met de overname. Net als onze coupeuse Marja, een echte vakvrouw die al 20 jaar voor Van Hemert werkt. We gaan de winkel met dezelfde service, gedrevenheid en gevoel voortzetten." Het aanbod is naast het vertrouwde assortiment iets uitgebreid. De winkel is vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. "Het winkelgemak wordt vergroot. Er wordt meer ingespeeld op de beleving. In een rustige omgeving een outfit afstemmen voor je werk, een feestje of een trouwerij. Alles ligt daarvoor gecentreerd waardoor je overhemden, broeken, stropdassen, riemen, enzovoorts in een keer bij de hand hebt. Ook komt er een aparte jeanshoek." Verder richt Arian zich op meerdere generaties en wil daarin meegroeien. "Ik hoor vaak dat de jongere gasten zeggen 'mijn vader kocht hier vroeger ook al'. Dat willen we. Maar ook dat de jongen die zijn eerste baan of feestje heeft hier terechtkan."

Heropening

In het tweede weekend van september zal Van Hemert heropenen onder de leiding van Arian. Dit zal gebeuren op zaterdag 14 september van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 15 september van 13.00 uur tot 17.00 uur. "Kom de nieuwe zaak bewonderen en laat je verrassen!"