Recreatief Volleyballen bij MVC

Redactie 05-09-2019
Foto: PRRecreatief volleyballen bij MVC is leuk.

De eerste trainingen zijn gestart. De heren, dames en jeugdteams bereiden zich voor op de competitie. 3x trainen en dan mogen ze weer een wedstrijdje spelen. Maar als je nu niet elke zaterdag kan en je wilt toch volleyballen! Dan kan dat bij MVC. Iedere woensdagavond is er een groep recreanten die vooral gezellig met elkaar volleyballen.

MVC heeft niet alleen een competitieafdeling maar kent ook een recreantengroep. De groep recreanten van MVC traint en speelt op de woensdagavond vanaf 19:30 uur in de Wethouder Smithal. Voor de meeste recreanten is het doel van die avond een lekker stukje ontspanning en gezellig met elkaar spelen. Na een warming up en een aantal oefeningen is de hoofdmoot; een partijtje spelen. De meeste recreanten nemen ook deel aan de recreantencompetitie. Dit is een competitie die gespeeld wordt op de trainingsavond. Dus thuis in de Wethouder Smithal en uit op de trainingsavond van de tegenstander. Deze competitie word in tegenstelling tot de reguliere competitie met gemengde teams gespeeld. De recreantengroep kan nog worden uitgebreid. De recreantengroep staat open voor zowel beginnende als gevorderde volleyballers. De recreantengroep is er voor iedereen vanaf 25 jaar. Mocht u zin hebben kom gerust een kijken. Elke woensdagavond vanaf 19:30 uur in de Wethouder Smithal.

Beginnerscursus Volleybal bij MVC.

Vanaf maandag 16 september van 19.00 uur tot 20.30 uur kan je meedoen aan de beginnerscusus om het volleybalspel onder de knie te krijgen. Een half uur basisoefeningen onder begeleiding om de techniek te verfijnen waarna er een uur gespeeld wordt. De eerste aanmeldingen zijn er al maar hoe meer mensen hoe meer vreugd.

De cursus/workshop is gedurende 5 maandagen vanaf 16 september tot aan de herfstvakantie en vind plaats in de Wethouder Smithal. Aanmelden kan via: bestuur@mvcmaassluis.nl of de website.

Voor meer nieuws verwijzen we u naar de website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl.