Kaboutertraining bij M.S.V.'71

Redactie 05-09-2019
Foto: MSV '71M.S.V.\u201971 kabouters gaan de wei weer in.

Op woensdagmiddag 11 september de kabouter voetbaltraining weer bij MSV. Al jaren kunnen kinderen vanaf 4 jaar bij MSV terecht voor een leuk uurtje voetbaltraining. Wat ooit begon als een goed initiatief van oud hoofdtrainer; Leen Muis is uitgegroeid tot een traditie. Vele MSV-ers hebben zo spelenderwijs hun eerste balletje getrapt.

Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn vanaf woensdag 11 september tussen 15:00 en 16:00 welkom voor een sportief voetbaluurtje. Op zaterdagen kunnen de kabouters, die dat willen, ook een echt wedstrijdje spelen. Sinds vorig seizoen speelt MSV namelijk mee in een competitie voor kinderen onder de 7 jaar.

Dat het kaboutervoetbal bij MSV populair is, blijkt uit het aantal kinderen die wekelijks meetrainen. In de wintertijd, vanaf december tot de voorjaarsvakantie, trainen de kabouters in de Wethouder Smithal.

De eerste twee maanden meetrainen is vrijblijvend op proef! Daarna wordt er een lidmaatschap bijdrage gevraagd van € 35,-. Deze contributie is inclusief deelname aan de mini Jo7 competitie en het gebruik van wedstrijdkleding.

Wilt u meer weten over het kaboutervoetbal bij MSV, dan kunt u vanaf woensdag 11 september langslopen bij de kaboutertrainers.