KringloopplezierVan unieke herfst- en winterkleding tot de Ronde van RataPlan

Redactie 06-09-2019
Foto: RataplanRataplan haalt de herfst- en wintercollectie weer tevoorschijn.

Op zondag 8 september start de verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan. Ook kunt u zich vanaf die dag inschrijven voor de befaamde Ronde van RataPlan.

We genieten nog volop van de zomer, maar voor we er erg in hebben daalt het kwik flink. Om daar goed op voorbereid te zijn start op zondag 8 september de verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan. Alle vestjes, lange broeken en regenjassen worden tevoorschijn gehaald. RataPlan biedt een ruim assortiment herfst- en winterartikelen welke dagelijks aangevuld wordt met nieuwe unieke spullen. Hierdoor is een dagje kringloopshoppen altijd verrassend.

De Ronde van RataPlan

Niet alleen het assortiment bij RataPlan is uniek. Ook het evenement dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de Nationale Kringloopdag is origineel. RataPlan organiseert namelijk al een aantal jaren de Ronde van RataPlan en op zaterdag 5 oktober is het weer zo ver. Tijdens de Ronde van RataPlan rijden er bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. Wie mee gaat met deze volledig verzorgde busrit doet op één dag vier of vijf verschillende filialen van RataPlan aan. Vanaf zondag 8 september kunt u zich, in de winkel, opgeven voor dit evenement. De winkel is die dag open van 12.00 tot 17.00 uur. Wees er snel bij want vol = vol!

Volledig verzorgd

Voor deze volledig verzorgde dag vraagt RataPlan een bijdrage van €5,- per persoon. Dit bedrag is om de plek in de bus te garanderen en vervoer, lunch, koffie, lekkers en muzikale optredens zit daarbij inbegrepen. Tot slot gaan de deelnemers niet met lege handen naar huis. In elke vestiging die wordt bezocht kunnen deelnemers een stempel halen. Bij een volle stempelkaart ontvangt elke deelnemer aan het eind van de dag een RataPlan cadeaubon t.w.v. €15,-.

Je vindt Rataplan Maassluis aan de Industrieweg 30-48, meer informatie op www.rataplan.nl.