MVC organiseert beginnerscursus volleybal

Redactie 29-08-2019
Foto: PROok recreatief volleyballen kan bij MVC.

Het bestuur en de klankboordgroep van MVC hebben in de zomermaanden niet stilgezeten en het voor elkaar gekregen dat er een jeugdig damesteam is geformeerd en dat er twee herenteams aan de competitie deelnemen. Op maandagavond traint het jonge mannenteam onder toezicht van oud lid en ex international zitvolleybal; Tom Poortman. Het bestuur en Tom zijn zeer enthousiast over deze samenwerking.

Ook de dames trainen op de maandag maar pakken ook de woensdagavond mee. Paul Wicherts, terug van weggeweest, gaat de dames trainen.

Op woensdag trainen de jeugdteams en zijn het "oude mannen" team en de recreanten te vinden in de Wethouder Smithal. De basis is gelegd maar MVC is nog specifiek op zoek naar heren en dames tussen de 18 en 30 jaar die het niveau van de 3e klasse aankunnen. Wat ouder mag ook maar gezien de teamsamenstelling zou een jongere generatie zeer welkom zijn.

"We hopen dat we in het tweede gedeelte van het seizoen we nog een 2e damesteam in kunnen schrijven" aldus het bestuur.

De MVC heren en dames trainen vanaf 2 september op maandag van 19.00-20.30 uur en op woensdagavond van 20.00- 21.30 uur.

De recreanten zijn van 19:30 uur tot 21:00 uur in de zaal te vinden. De wedstrijden zijn thuis op zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur. De eerste thuiswedstrijden zijn zaterdag 28 september.

MVC geeft beginnerscursus Volleybal

Heb je altijd al willen volleyballen of is het jaren geleden dat je dit spelletje hebt gespeeld en je eigenlijk wel weer zou willen ballen maar dat je het niveau niet meer hebt, dan is hier de oplossing. Vanaf maandag 16 september is er de mogelijkheid om de draad weer op te pakken en lekker te komen volleyballen. Van 19.00 uur tot 20.30 uur kan je meedoen en het volleybalspel weer onder de knie krijgen. Een half uur basisoefeningen onder leiding van 2 trainers om de techniek te verfijnen waarna er nog een uur gespeeld wordt. De cursus/workshop is gedurende 5 maandagen vanaf 16 september tot aan de herfstvakantie en vind plaats in de Wethouder Smithal. Nieuwsgierig: meld je aan bij bestuur@mvcmaassluis.nl of via de website.

Kijk voor meer nieuws op de website: www.mvcmaassluis.nl Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl.