Tom Beugelsdijk bij Voetbal Driedaagse M.S.V.'71

Redactie 22-08-2019
Foto: PRADO Den Haag-speler Tom Beugelsdijk is ook aanwezig bij de Voetbal Driedaagse van MSV '71.

Van 26 t/m 28 augustus a.s. organiseert M.S.V.'71 een voetbal Driedaagse voor de jeugd met als doel techniek verbeteren en plezier maken. De M.S.V.'71 trainers zullen worden ondersteund door ADO Den Haag speler Tom Beugelsdijk en 2 jonge Maassluise voetbal talenten te weten Bradly van Hoeven (Sparta) en Evan Rottier (ADO Den Haag).

Tom Beugeldijk

Tom Beugelsdijk behoeft nauwelijks nadere introductie. De Haagse verdediger speelt al jarenlang in het Groen Geel van ADO Den Haag. Hij is niet alleen populair in Den Haag, maar heel veel Nederlandse voetballiefhebbers hebben sympathie voor deze open eerlijke voetballer uit Den Haag.

Bradly van Hoeven

De 19-jarige Bradly van Hoeven is een van de 2 Maassluise voetbal talenten die hun medewerking hebben toegezegd aan de M.S.V.'71 voetbal driedaagse voor de jeugd. Bradly begon zijn voetballoopbaan bij Excelsior'M waar hij al heel snel opviel bij de scouts van diverse BVO's. Op 9-jarige leeftijd ging Bradly over naar Sparta. Daar speelt de talentvolle aanvaller nu in Jong Sparta.Onlangs maakte Bradly zijn debuut in het betaalde voetbal in de wedstrijd van Sparta tegen MVV.

Evan Rottier

Het andere jonge talent, die tijdens de M.S.V.'71 voetbal driedaagse gaat helpen de trainingen te verzorgen bij M.S.V.'71 is de 17-jarige Evan Rottier. Hij is zeker geen onbekende bij MSV '71. In zijn jongste jeugd speelde Evan bij M.S.V.'71 waar hij werd opgemerkt door Excelsior'M. Bij de tricolores speelde Evan 3 jaar, waarna hij werd gescout door ADO Den Haag. Daar speelt de snelle en technisch begaafde aanvaller nu al een aantal jaren met veel succes. Evan speelde zelfs al een paar interlands met Oranje O16. Vorig seizoen speelde Evan als 16-jarige in ADO Den Haag O19 en in de voorbereiding van dit seizoen speelde de jonge spits al 2 keer mee met JONG ADO, waar hij ook al 2 keer wist te scoren.

Doel

Doel van de voetbal driedaags is om je als jeugdige voetballer verder te ontwikkelen, je techniek te verbeteren en plezier te maken met elkaar. Iedere jonge voetballer of voetbalster is van harte welkom. Zie voor de voorwaarden www.msv71.nl.