Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen vallen in de prijzen

Redactie 11-07-2019
Foto: MSV '71Trotse vader Paul van Loenen reikte de prijs voor talent van het jaar uit aan zoon Jeremy.

Zaterdag 6 juli sloot de selectie van M.S.V.'71 het seizoen af met een survivaltocht in Bergschenhoek gevolgd door een heerlijke BBQ bij M.S.V.'71. Tijdens deze geanimeerde bijeenkomst werd Jeremy van Loenen verkozen tot talent van het jaar en mocht Jack van der Vlugt de prijs voor de meest waardevolle speler in ontvangst nemen.

Voorafgaand aan de BBQ werden eerst de 1e elftalspelers Dylan Dijksman en Joey Frerichs door technisch coördinator Paul van Loenen in het zonnetje gezet. Zij werden bedankt voor hun bewezen diensten voor de selectie en voor M.S.V.'71.

Maar het officiële gedeelte was hiermee nog niet klaar. Zoals bekend wordt de selectie van M.S.V.'71 komend jaar flink uitgebreid. Elf nieuwe spelers komen naar de Steendijkpolder. Maar er nemen ook 5 selectie spelers afscheid. Dave van Deursen, Jeffrey Zwaard, Loek Voortman, Wesley Thonhauser en Bryan Vermeulen. Laatstgenoemde 3 waren aanwezig tijdens deze BBQ en werden door Paul van Loenen bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren bij M.S.V.'71. Geen van de 5 spelers heeft ervoor gekozen om voor een andere vereniging te gaan voetballen. Dave en Jeffrey stoppen helemaal met voetbal, terwijl Loek, Wesley en Bryan in een lager elftal bij M.S.V.'71 gaan spelen.

Jack van der Vlugt werd verkozen tot de meest waardevolle speler van het afgelopen seizoen. . "Er was geen twijfel over mogelijk" zei Paul van Loenen in zijn toespraak. "Er is unaniem voor jou gekozen. En terecht. Want ook de statistieken ondersteunen deze keuze volledig. Jouw trainingsopkomst, het aantal assists (9) en doelpunten (25) vertonen uitstekende cijfers. Verder ben je ook nog op andere vlakken binnen onze vereniging heel waardevol. Zo ben je trainer van de JO13 en ben je mede organisator van de komende voetbal driedaagse voor de jeugd. Vorig jaar werd je gekozen tot talent van het jaar. En zoals dat de laatste jaren vaker is gebeurd ben je het jaar daarna het meest waardevol".

Tot slot riep technisch coördinator ook nog zijn zoon Jeremy naar voren. Door de technische staf en supporters werd hij verkozen tot het talent van het jaar in de selectie van M.S.V.'71. De trotse vader mocht de prijs aan zijn zoon uitreiken.