Nieuwe vriendinnen in de buurt

Redactie 08-07-2019
Foto: Wilma BerendsNieuwe vriendinnen vinden elkaar bij Leuk Luitjes.

In Maassluis zijn Leuke luitjes op zoek naar buurtgenoten met dezelfde hobby. Leuke luitjes zijn geïnteresseerd in nieuwe vriendschappen. Na een eerste kennismaking online, volgt vaak de kennismaking bij een kopje koffie. Als het klikt kun je gezellig samen op stap. Om die gezelligheid te stimuleren zetten Ronald, Wilma en Lukas van Leuke Luitjes zich graag in.

Leuke luitjes is ontwikkeld speciaal voor ouderen vanaf 60 jaar. Evelien en Ingrid vonden elkaar op Leuke luitjes en gingen samen een bakkie doen. Het klikte en ze gaan vaker afspreken. Leuke luitjes zijn dus dichterbij dan je denkt en ze willen ook fietsen, wandelen, samen koffie drinken of samen eten, naar een museum, concert of samen aan de slag met fotocamera of de breipennen. Joke: "Ik heb ondertussen al 4x met Anja afgesproken en er staan nog twee afspraken gepland. Volgens mij is dit een fijn, langdurig contact aan het worden."

Alle 60-plussers uit Maassluis en omgeving zijn welkom bij Leuke luitjes. Anderen gingen al voor, zoals te zien is op https://leukeluitjes.nl/activiteiten. Deelname is gratis. Leuke luitjes kan dit gratis doen voor ouderen dankzij steun van fondsen, zoals het Oranjefonds, en door donaties. En ook omdat de mensen achter Leuke luitjes zich onbetaald inzetten voor meer gezelligheid en minder eenzaamheid.