Uitgeverij West Media breidt uit naar Den Haag

Redactie 04-07-2019
Foto: Richard MulderWethouder Richard de Mos (links) neemt het eerste exemplaar van de vernieuwde De Posthoorn Loosduinen in ontvangst.

Uitgeverij West Media, uitgever van onder meer deze krant, heeft drie nieuwe titels aan haar portfolio toegevoegd. Vanaf deze week worden De Posthoorn Escamp Oost, De Posthoorn Escamp West en De Posthoorn Loosduinen ook gemaakt door de Naaldwijkse uitgeverij.

Hoofdredacteur René de Hoog: "Met de drie titels van De Posthoorn er bij geven wij nu elf goed gelezen en gewaardeerde kranten uit in Westland, Maassluis, Midden-Delfland, Hoek van Holland, Rozenburg en nu dus ook Den Haag. Wij weten hoe belangrijk een lokale krant is voor een wijk, buurt of dorp. We willen nieuws, achtergronden, sport, cultuur en politiek brengen op een manier die mensen aanspreekt."

Voor Uitgeverij West Media zijn de drie kranten een mooie aanvulling op haar huidige aanbod. Verkoopmanager Rick de Vroom: "Nu we ook in Den Haag Zuidwest uitkomen kunnen we onze adverteerders nog meer mogelijkheden geven om potentiële klanten te bereiken. Maatwerk staat daarin centraal. Voor een bakker die alleen zijn eigen dorp wilt bereiken kunnen we een mooie advertentie opmaken en in één van onze kranten plaatsen, maar een makelaar die de hele regio wil informeren met een complete campagne kan via ons bijna 200.000 huishoudens bereiken met kranten, flyers, folders, speciale magazines en nog veel meer. Onze media-adviseurs hebben voor iedere communicatiewens een oplossing."

Het eerste exemplaar van de nieuwe De Posthoorn Loosduinen werd onlangs officieel overhandigd aan de Haagse wethouder Richard de Mos. De Mos is verheugd met de versterking van het lokale nieuwsaanbod. "Het was vreselijk om te horen dat de ZuidwesterKrant en de LoosduinseKrant ter ziele gingen. Gelukkig staat er nu weer een geweldig alternatief met De Posthoorn Escamp West en Escamp Oost en De Posthoorn Loosduinen met de in onze regio zeer actieve Uitgeverij West Media. De lokale krant is hét medium om met elkaar in contact te komen en om te weten wat er speelt in de wijk. Ik wens de uitgeverij en de redactie heel veel succes, en de lezers natuurlijk veel leesplezier!"