Autorijschool Ik Slaag helpt gedupeerde leerlingen

Redactie 05-07-2019
Tot op heden heeft Peter van der Wijngaard zeven gedupeerde leerlingen direct kunnen helpen.
Foto: PR

Nadat het slechte nieuws omtrent het vermeende faillissement bij de leerlingen van een grote verkeersschool uit Zoetermeer binnen was gekomen, heeft Peter van der Wijngaard - eigenaar/instructeur van Autorijschool Ik Slaag - direct zijn hulp aangeboden.

"Ik voelde me genoodzaakt om zoveel mogelijk hulp te bieden aan de gedupeerde leerlingen en instructeurs", zo vertelt Peter. Autorijschool Ik Slaag werd vorig jaar verkozen tot beste rijschool van Nederland en in de enige in Maassluis gevestigde R.I.S., Rijopleiding in Stappen rijschool. Tot op heden heeft Peter zeven gedupeerde leerlingen direct kunnen helpen en hij hoopt nog minimaal tien andere leerlingen te helpen bij het halen van hun rijbewijs. Peter: "Op dit moment wordt er met twee auto's gereden, volgende week volgt een noodzakelijke derde auto en indien mogelijk gelijk een vierde ingezet om het vacuĆ¼m dat ontstaan is zo goed mogelijk op te vullen en leerlingen bij te staan in dit drama."

Peter adviseert verder dat iedere leerling aan zijn instructeur, dus niet aan de eigenaar, vraagt om zijn certificaat te tonen, maar ook eens aan de rijschool vraagt naar de wijze waarop zij verzekerd is. "Je betaalt tenslotte een hoop geld voor een belangrijk pasje in je leven en je wilt toch niet in een onderverzekerde bolide rond rijden."

Vanaf heden biedt Autorijschool Ik Slaag 'Pay As You Go' pakketten aan. "Ik realiseer me dat leerlingen die veel geld kwijt zijn vanwege het faillisement, niet opnieuw een duur pakket aan willen schaffen. Bij het Pay As You Go pakket, betaal je per les aan het einde van de les contant of met de pin in de auto."

Neem voor meer informatie contact op met Peter van der Wijngaard via 0653565252.