Present maakt wensen waar

Redactie 15-06-2019
Foto: PresentEr werd door een groep vrijwilligers gewandeld door het Wilgenrijk.

En weer werd er een wens uit 'De Wensboom' van Present vervuld n.a.v. het 10-jarig bestaan van de Stichting. Het betrof een hartverwarmende wens voor de cliënten van Careijn De Vloot: Wat zou het fijn zijn als er voor deze ouderen een uitje kan worden geregeld.

Stichting Present koppelde deze wens aan een groep vrijwilligers van het bedrijf Facilicom uit Schiedam. Dit bedrijf geeft haar medewerkers gelegenheid om een dagdeel per jaar binnen werktijd vrijwilligerswerk te doen. De groep collega's die had aangegeven om een sociaal project te willen uitvoeren, werd gematcht aan de bewoners van Careijn De Vloot.

En wat een match bleek dat te zijn! Er werd een (rolstoel)wandeling gemaakt in de zon door de natuur van het Wilgenrijk, een bezoek gebracht aan de Schaapskooi, gevolgd door een rijkelijke picknick. Afsluitend werd er in de ontmoetingsruimte van Seniorenwelzijn onder het genot van een drankje nog een spelletje sjoelen en rummicub gespeeld. Kortom: een zeer geslaagde en sfeervolle middag voor beide partijen!

Wil jij met je collega's, team, vrienden, ook iets betekenen voor een ander? Dat kan! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden www.presentmaassluis.nl.