M.S.V.'71 kijkt terug op een geslaagd jeugdtoernooi

Redactie 06-06-2019
Foto: MSV '71De prijsuitreiking.

Op zaterdag 1 juni jl. werd op een zonovergoten sportpark van M.S.V.'71 een groot pupillen jeugdtoernooi gespeeld. En het werd een groot succes mede door het goede weer en de uitstekende organisatie. De voorbereidingen van het jeugdtoernooi waar 35 teams uit de JO8, JO9, JO11 en JO13 aan deelnamen verliep aanvankelijk vlekkeloos. Maar op de toernooidag zelf kwamen 2 ploegen zonder af te zeggen niet opdagen. Hercules uit Den Haag en DWO uit Zoetermeer. Het zorgde er helaas voor dat de wedstrijden tegen deze teams uit het programma geschrapt moesten worden. Er werd niet al te lang over getreurd want het was werkelijk prachtig weer en iedereen had er zin in.

Organisatie

Scheidsrechters en spelleiders kwamen deze dag uit alle geledingen van de club en in alle leeftijdscategorie├źn. De 2 jongste scheidsrechter (Menno en Josephine) waren 13 jaar en de oudste 82 jaar. Dat was ons erelid Sjaak van Santvliet. Een groot compliment waard.

Er waren 8 poules en elke speelronde werden er 6 of 7 wedstrijden gespeeld. Het was echt passen en meten om alle wedstrijden op de 4 wedstrijdvelden te plannen. De JO8 en 9 spelen op 1/4 velden, de JO11 op een 1/2 veld en de JO13 gebruikt een heel veld.

Catering

Niet alleen op de velden werd er hard gewerkt. Ook het bar- en keukenpersoneel moest alle zijlen bijzetten om de vele hongerige monden en dorstige kelen te voorzien van een hapje en een drankje. Penningmeester Wil Dijksman zag dat het goed was. De deelnemende kinderen kregen allemaal een vaantje, drinken en wat lekkers voor na de wedstrijden.

De winnaars

Bij de JO8 was Maasdijk-JO8-1 de sterkste.

Bij de JO9 kwam M.S.V.'71-JO9-1 in poule B als winnaar uit de bus. In poule C was Victoria'04-JO9-3 het beste.

Bij de JO11 ging Delft in poule D met de hoogste eer strijken. In poule E ging de grootste beker naar Wippolder-JO11-2 en in poule F werd HVC'10-JO11-3 de winnaar.

Ook bij JO13 was HVC'10-JO13-1 (in poule G) de beste en in Poule H ging M.S.V.'71-JO13-2 met de hoogste eer strijken.

De toernooicommissie dankt alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze meer dan geslaagde dag.