Geslaagd 25e Mereltoernooi Allez Tirer

Redactie 06-06-2019
Foto: Allez TirerDe winnende teams.

Het was warm op zondag 2 juni, maar dat was niet te merken aan het spel tijdens het 25e Mereltoernooi van AT. Vanwege de warmte waren er extra partytenten opgezet voor meer schaduw. Het deelnemersveld bestond uit 44 teams. Ieder team speelde 5 partijen en er vonden spannende doubletten plaats. Als winnaars kwamen Norma Bijl en Jesper van Eersel, uit de bus. Zij mochten een speciale trofee mee naar huis nemen. Op de 2e plaats eindigden Wim en Anneke Heskes. Helene Winterswijk en Constantijn Verwoerd, een team van AT, eindigden op de 3e plaats.

Alle deelnemers kregen een leuk aandenken aan het 25e Mereltoernooi; een tosmunt met aan de ene kant het logo van Allez Tirer en aan de andere kant een merel plus logo van de sponsor.

Wie ook eens een balletje wil komen gooien is van harte welkom op de vrijdagmiddag. Daarvoor hoef je geen lid te worden van de Jeu de Boules-club Allez Tirer. De banen zijn te bespelen van 13.30 tot 16.30 uur. Niet-leden betalen 2 euro en krijgen daarvoor een kop koffie/thee. Kom langs op vrijdagmiddag!

Snuffel- en kledingmarkt 15 juni

Noteer alvast: op zaterdag 15 juni houdt Allez Tirer haar grote Snuffel- en kledingmarkt. Van 10 tot 14 uur zijn in de hal aan de Albert Schweitzerdreef 473 mooi spullen en goede kleding te koop.

Kijk voor meer informatie op de site www.alleztirer.nl.