Jeugd heeft toekomst bij MVC

Redactie 23-05-2019
Foto: PRJeugd heeft de toekomst bij MVC.

Het inlooptoernooi is net achter de rug. Voor iedereen is het mogelijk om op 29 mei nog 1x in de zaal te spelen, daarna gaan de senioren en junioren verhuizen naar het beachcourt bij de Gophers alwaar ze de zomermaanden zullen doorbrengen.

MVC komt in het nieuwe seizoen met een jongens en meisjesteam in de C leeftijd (12-14 jr) en een meisjes B team (14-16 jr). Dat laatste team is een samenwerking met het Vlaardingse MOVE4U. "we gaan er voor" zegt Linda Fenne die ook de coördinatie heeft bij de jeugdteams. "De jeugd heeft bij ons de toekomst en die moeten ook bij MVC in Maassluis kunnen spelen. Echter de jeugdsectie van MVC zou het geweldig vinden als we hier ook volwaardige MVC teams van kunnen maken. We komen per team 1 á 2 spelers te kort" aldus Fenne. En daarom doet MVC ook een oproep aan alle jongens en meisjes in de leeftijd tussen 12-16 jaar die wel willen volleyballen. Kom eens kijken. Schroom niet en neem eventueel je vriendje of vriendinnetje mee. Want volleyballen is ook een gezellige sport die je samen doet.

MVC is dringend op zoek naar nieuwe leden om te kunnen voortbestaan. Woensdag 29 mei is de laatste open trainingsavond in de zaal. Je kan dan meteen kennismaken met de club en kijken of het volleybalspel wat voor je is. Ook als je alleen maar recreatief wil volleyballen. Vanaf 19:00 uur is de zaal open en kan je meedoen.

In juni, als het zaalseizoen is afgelopen en de zon weer vrolijk schijnt, zal er weer gebruik gemaakt kunnen worden van de beachvolleybalvelden bij de Honkbalvereniging de Gophers, Dr. Albert Schweitzerdreef, Maassluis. Voor de jeugd zijn er trainingen op maandagavond van 18:45 -20:00 uur. De senioren spelen op woensdagavond vanaf 19:30 tot zonsondergang.

Voor meer nieuws kunt u kijken op de website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).

Email: bestuur@mvcmaassluis.nl.