Jeugdcompetitie BC Maassluis nadert einde seizoen

Redactie 16-05-2019
Foto: Barry JanssenDe jeugd in actie.

Zaterdag 11 mei stond weer een competitiewedstrijd bij de jeugd op het programma. Na 4 weken rust vanwege vakanties en feestdagen stond iedereen te trappelen om lekker wedstrijdjes te spelen. Het tweede mixteam had nog een weekje vrij maar de overige 4 teams waren op volle sterkte en gebrand om te winnen.

Het eerste mixteam met Billad, Maram, Dennis en invalster Sanne B. hadden een sterke tegenstander en verloren helaas met 8-0. Met 6 wedstrijden gespeeld staan zij helaas onderaan en zien dit jaar als een leerjaar, gelukkig wordt er wel veel gelachen. Het eerste meidenteam met Marit, Aurélie, Baghdad en Irene speelde 4-4 gelijk en doen nog steeds knap mee in hun poule. In de jongenscompetitie speelde team 4 met Justin, Mike, Marijn, Wout en Melle de returnpartij tegen Onder Ons, vorige keer hadden zij 4-4 gespeeld en nu waren zij gebrand om te winnen. En dat lukte. Met 6-2 en daardoor stijgen zij naar de derde plek in hun poule. Team 5, het tweede jongensteam met Matthijs, Xander, Bram, Tobie en Zino verloor helaas hun wedstrijd met 3-5 maar had ook 5-3 kunnen winnen want de eerste twee herendubbels gingen maar net in drie sets verloren. Zij staan nog wel laatste in hun poule.

Helaas is het seizoen al weer bijna ten einde want woensdag 29 mei is de laatste jeugdtraining. Wil je dus nog een keer meedoen om te kijken of je badminton een leuke sport vindt, kom dan volgende week woensdag 22 mei of 29 mei langs en doe mee. Op woensdagen traint de jeugd van 18:00 uur tot 20:00 uur. Check www.bcmaassluis.nl of onze facebookpagina voor de mogelijkheden.