Grandioze middag met Ger Vos in verpleeghuis De Tweemaster

Redactie 18-05-2019
Foto: PRGer Vos verzorgde een onvergetelijke middag in De Tweemaster.

Societyzanger én entertainer Ger Vos vliegt de hele wereld rond om optredens te verzorgen maar woensdagmiddag 8 mei wist Ger zijn agenda leeg te maken voor de ouderen van De Tweemaster in Maassluis. In navolging van zijn miniconcert tijdens de Furieade van vorig jaar had Ger Vos de ouderen van Maassluis uitgenodigd om aanwezig te zijn bij zijn jaarlijkse, steeds uitverkochte concert in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Met hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, wordt het jaarlijks mogelijk gemaakt om zeshonderd eenzame ouderen uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond uit in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Ook dit jaar zijn de ouderen van Maassluis wederom aanwezig bij de achtste editie van Ger zijn Feeling Good Tour op maandag 25 november a.s.

Speciaal voor diegenen die niet meer in de gelegenheid zijn om naar het theater te komen, kwam Ger Vos woensdagmiddag naar De Tweemaster in Maassluis en heeft hen een onvergetelijke middag bezorgd! "Als ze niet meer naar mij toe kunnen komen, kom ik toch gewoon naar hen toe!" Zo'n zestig bewoners en vrijwilligers genoten met volle teugen van de melodieën van weleer.

Ger Vos bracht bekende evergreens ten gehore en er werd door de bewoners dan ook uit volle borst meezongen en gedanst onder het genot van een hapje, drankje. Een middag met een Gouden randje in Maassluis!

Het bestuur van de Stichting Maassluis Maritiem bedankt alle medewerkers en vrijwilligers van de Tweemaster die de organisatie op zich hebben genomen om deze fantastische middag te organiseren en dank aan Ger Vos voor zijn tomeloze, belangeloze inzet voor de eenzame ouderen! "Dit is de opmaat naar de 40e editie van Furieade begin oktober' aldus Hans de Bruin, de voorzitter van de Stichting Maassluis Maritiem. "We zijn druk bezig om er een geweldige editie van te maken. En wellicht zien we Ger dan weer terug. In ieder geval gaan we weer een aantal ouderen uitnodigen voor de Feeling Good Tour van 25 november a.s.".