Inloop Volleybaltoernooi bij MVC

Redactie 16-05-2019
Foto: PRLekker spelen tijdens het inlooptoernooi.

Op woensdag 22 mei organiseert MVC in de wethouder Smithal een inlooptoernooi voor jong en oud, die een avondje lekker willen volleyballen. Het is bestemd voor leden, oud leden, en mensen die willen kennismaken met het volleybal.

Er wordt een mixtoernooi gespeeld met een poule voor senioren mixteams en speciaal voor de jeugd is er een poule waarin de C en B jeugd met hun ouders/familie gemixt worden.

Voor elk wat wils dus. Inschrijven kan op de avond zelf bij de wedstrijdtafel in de zaal.

Om 19.00 uur is de zaal open en om 19:30 uur is de start van het toernooi. De jeugdpoule zal uiterlijk 21.00 uur eindigen.

Zoals bekend heeft MVC dringend leden nodig om te kunnen voortbestaan. Woensdag 22 mei is het inloopmixtoernooi en op 29 mei is er een open trainingsavond. Je kan dan meteen kennismaken met de club en kijken of het volleybalspel wat voor je is. Vanaf 19:00 uur is de zaal open en kan je meedoen.

Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws kunt u kijken op de website: www.mvcmaassluis.nl Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl.