Frits Veenland exposeert in Theater Koningshof

Redactie 11-05-2019
Een werk van Frits Veenland.
Foto: PR

Frits Veenland, deelnemer van de Stichting Maassluise Kunstenaars, exposeert, tot 11 juni, met collages in het Atrium van Theater Koningshof. De grote werken zijn licht qua kleur en speciaal uitgezocht bij de donkere steen van de muren.

De werken zijn gemaakt voor eerdere exposities van de Kunstenaarsgroep Terra-viva.nl, waar Frits lid van is. In Atelier 'Noordwal' in Den Haag (2014), in 'De Boterhal' in Hoorn (2015) en in de Haagse Kunstkring (2016). Twee werken zijn 'even geleend' van de nabijgelegen Kunstuitleen.

Frits Veenland is autodidact en heeft een atelier in de 'Wasserij' in Maassluis, waar hij dagelijks te vinden is. Frits is al jaren deelnemer aan de Kunstroute Maassluis. Ook is hij een vertrouwd gezicht bij de winkeliers van de Binnenstad van Maassluis in verband met hun deelname aan de kunstverloting door middel van een kunstwerk in hun etalage.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in Theater Koningshof.

Mocht u voor één van de werken belangstelling hebben dan kunt u zich wenden tot de Kunstuitleen in de Openbare Bibliotheek gelegen naast Theater Koningshof. Informatie kunt u vinden op de website: www.maassluisekunstenaars.nl