Volleyballen doe je bij MVC

Redactie 09-05-2019
Foto: Peter KoenisMVC zoekt zowel heren als dames.

Het zaalseizoen is nagenoeg afgelopen en voor de club is het tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Door het opzeggen van diverse leden dreigt het voortbestaan van MVC op het spel te staan. Zowel bij de dames als bij de heren is er een ernstig tekort aan leden. Hoog tijd om alarm te slaan.

Door het bestuur en een aantal leden is er nagedacht over het voortbestaan van MVC. Ook is er contact gelegd met naburige volleybalclubs voor een samenwerking. MVC is specifiek op zoek naar heren tussen de 18 en 30 jaar die het niveau van de 3e klasse aankunnen. Wat ouder mag ook maar gezien de teamsamenstelling zou een jongere generatie zeer welkom zijn. De dames zullen gaan spelen in de 2e klasse maar ook voor hen is het belangrijk dat er versterking komt. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om recreatief te volleyballen. 1x in de week lekker ontspannen.

MVC trainen gewoonlijk op de woensdagavond in de Wethouder Smithal van 19:30 uur tot 22:30 uur. Vanaf komend seizoen wordt er ook getraind op de maandagavond. De wedstrijden zijn thuis op zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur.

Op woensdag 22 en 29 mei zijn er open trainingen. Vanaf 20:00 uur is de zaal open en kan je meedoen.

Meer informatie is te vinden op de website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over senioren/jeugd: Linda Fenne 06-28055008 of Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl