Koningsdag CKC Maassluis

Redactie 02-05-2019
Foto: Edwin SonneveldEr was onder meer een demonstratie met politiehonden.

Weer of geen weer, het jaarlijkse evenement tijdens koningsdag op CKC Maassluis was een succes.

Om ervoor te zorgen dat iedereen droog kon genieten op het terras, is het terras dit jaar verplaatst, zodat er meer plek was voor overkappingen. De overwegend droge middag zorgde ervoor dat veel bezoekers ons complex wisten te vinden.

Naast de vertrouwde kinderspelen, de vele springkussens, de waterballen en de stormbaan, was dit jaar ook Kinderboerderij 'Animal Verhuur' aanwezig. De schattige geitjes en varkentjes vielen goed in de smaak bij de jonge bezoekers. Daarnaast werden er verschillende demonstraties verzorgd op het hoofdveld. De dag begon met een korfbaldemonstratie van de eigen E-teams. Daarna was er een demonstratie met politiehonden en trad Manouk, bekend van The Voice Kids, op.

De liefhebbers van modelboten konden hun hart weer ophalen bij de Modelbotenvereniging Hoogvliet.

Gedurende de hele dag kon men genieten van de muziek van DJ Robin. Onder het genot van een biertje of frisje en een broodje beenham deden bezoekers enthousiast mee met het Rad van Avontuur, waar ook dit jaar mooie prijzen te winnen waren.

Loterij

De loten die jaarlijks voor Koningsdag te koop zijn heeft de volgende top-5 aan winnaars opgeleverd. De hoofdprijs op op lotnummer 2233 gevallen. De eerste tot en met de vijfde prijs waren respectievelijk voor de lotnummers 2187, 3954, 2826, 3643, 4437. Alle overige winnaars zijn te vinden op www.ckcmaassluis.nl. Meer foto's van deze mooie dag zijn te vinden op de Facebookpagina @ckcmaassluis.