16e HizzQuiz met thema 'Vervoer door de jaren heen'

Redactie 15-04-2019
Foto: Historische Vereniging MaassluisDe winnaars van de vorige HizzQuiz, het team VR Oude Mannen.

De HizzQuiz, georganiseerd door de Historische Vereniging Maassluis, wordt gehouden op woensdag 24 april in het Atrium van de Koningshof aan de Uiverlaan in Maassluis en begint om 20.30 uur. De quiz gaat over de geschiedenis van Maassluis. Het thema is dit keer 'Vervoer door de jaren heen'. In vijf rondes komen steeds 10 multiple choice vragen voorbij. De presentatie wordt verzorgd door Bas Booister.

Tussen de rondes door is er gelegenheid een drankje voor eigen rekening te bestellen. Het belooft een boeiende en spannende avond te worden.

Teams van maximaal 6 personen kunnen zich aanmelden. Interesse, dan direct inschrijven. De deelname aan de HizzQuiz is gratis. De inschrijving eindigt op maandag 22 april.

Inschrijven kan via e-mail: hizzquiz@histvermaassluis.nl onder vermelding van: de naam waaronder het team gaat strijden en het mobiele telefoonnummer van een van de teamleden. De inloop is vanaf 20.00 uur en het eerste vragen worden afgevuurd om 20.30 uur. Welk team gaat de HVM Jubileumwisselbeker overnemen van het team VR Oude Mannen?