Start eerste bouwwerkzaamheden buurt Buitengoed

Redactie 13-04-2019
Foto: Roger van der KraanDe bouwwerkzaamheden gingen afgelopen maandag officieel van start.

Afgelopen maandag 8 april vierden de toekomstige bewoners samen met Dura Vermeer en wethouder Kuiper de start van de eerste bouwwerkzaamheden in de buurt Buitengoed.

Michel Meijer, bedrijfsleider bij Dura Vermeer Zuid West BV, ontving de toekomstige bewoners op Buitengoed en nam hen in vogelvlucht mee in het proces van de bouw van hun droomhuis. Daarna nam wethouder Kuiper uit Maassluis het stokje over en heette de aanwezigen welkom in Wilgenrijk en de stad Maassluis.

Onder applaus van de toekomstige bewoners knipten Michel Meijer en wethouder Kuiper het lintje door en was het bouwterrein officieel geopend. Vervolgens kreeg iedereen de gelegenheid het bouwterrein op te gaan en voor het eerst hun eigen kavels te bezoeken die afgezet waren met lint op de juiste afmetingen. De middag werd afgesloten met een feestelijke borrel met de nieuwe buren.

GeĂ¯nteresseerden zijn van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. Op www.wilgenrijk.nl is ook uitgebreide informatie te vinden over het actuele aanbod en de toekomstige ontwikkelingen.