Nieuw: ouder & kind gym

Redactie 13-04-2019
Foto: Tin TinBinnenkort start Tin Tin met ouder & kind gym.

Tin Tin kinderopvang start binnenkort Ouder & Kind Gym in Maassluis op woensdagochtend. Dit gaan zij doen vanaf hun hoofdlocatie aan het Dennendal te Maassluis op basisschool De Dijck. Tin Tin kinderopvang heeft naast de bestaande voor- en naschoolse opvang ook een Peuterspeelzaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar die 4 ochtenden in de week kunnen komen. Ouders die interesse hebben en nog een plaats zoeken op een Peuterspeelzaal voor hun peuter kunnen zich aanmelden bij Tin Tin kinderopvang ( www.tintin-kinderopvang.nl ) want er zijn nog enkele plaatsen vrij. Sinds kort zijn ze ook begonnen met het aanbieden van Hele Dagopvang en doen dit al vanaf 07.00 uur 's morgens.

In lijn van deze nieuwe uitbreidingen gaan ze binnenkort ook starten met Ouder & Kind Gym op de woensdagochtend. De gedachte die Tin Tin kinderopvang hierbij heeft is namelijk dat beweging door gym voor ieder kind goed en leuk is. Zeker bij kinderen helpt dit om hier al jong mee te beginnen om zo gezond, actief en fit bezig te zijn. De les wordt dan ook door een officiƫle gym docent gegeven en misschien heeft u haar al eens eerder gezien het betreft hier gym juf Pauline. Zij zal u en uw kind begeleiden tijdens deze les.

Kan uw kind al goed aan de hand meelopen dan is de Ouder & Kind Gym zeker iets voor u. U kunt zich aanmelden via info@tintin-kinderopvang.nl U krijgt dan een bevestiging terug van aanmelding voor woensdagochtend van de Ouder & Kind Gym. Bij aanmelding krijgt u de eerste drie lessen gratis aangeboden en daarna wordt er een kleine bijdrage in de kosten gevraagd. Schrijf u op tijd in want Vol = Vol !! Tin Tin kinderopvang heet alle Peuters en ouders dan ook van harte welkom.