Tin Tin kinderopvang start nieuwe Hele Dagopvang in Maassluis.

Redactie 29-03-2019
Foto: Tin TinTin Tin kinderopvang breidt haar diensten uit.

Dit doen zij van 07.00 tot 19.00 uur waardoor ook ouders die vroeg beginnen en/of laat eindigen met werken zonder problemen hun kind kunnen brengen of halen bij Tin Tin kinderopvang. Tin Tin is gevestigd op twee locaties in Maassluis te weten in basisschool De Dijck en op de Kardinaal Alfrinkschool. Er zijn nog plekken vrij dus u kunt zich meteen inschrijven, maar vol is vol!

Naast de Buitenschoolse opvang (voor- en naschoolse opvang) en de Peuteropvang die Tin Tin kinderopvang al sinds enkele jaren verzorgd was er ook vraag naar Hele Dagopvang zeker gezien de huidige kinderopvang organisaties vol zitten en lange wachtlijsten hebben. Hierop speelt Tin Tin kinderopvang in en breidt haar diensten uit door nu dus ook Hele Dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar aan te bieden. Als welkomst-actie is dat er bij aanmelding in de maand april van uw kind geen inschrijfkosten van toepassing zijn. Tin Tin kinderopvang wil zich onderscheiden door het bieden van persoonlijke aandacht, korte lijn tussen kind-ouders en leidsters, gezond eten & drinken, aandacht voor groen en buitenleven (op de boerderij), het hebben van een eigen moestuin van ca 150 m2, aanbieden van peuteropvang in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en het verzorgen van een warme maaltijd tussen de middag.

Ook Nieuw is Ouder & Kind gym waar Tin Tin mee gaat starten iedere woensdagochtend vanaf 10 april en in eerste instantie op onze locatie in Basisschool De Dijck aan het Dennendal te Maassluis. Dit is speciaal bedoelt voor peuters die al aan de hand met hun ouder kunnen meelopen waarbij ouder en kind samen kunnen bewegen in de gymzaal onder professionele begeleiding van gym juf Pauline. Voor meer informatie hierover kunt u een email sturen naar info@tintin-kinderopvang.nl.

"Tin Tin groeit met je mee" is niet voor niets de slogan van Tin Tin kinderopvang Zij zien uw aanmelding dan ook graag tegemoet! Voor verdere informatie verwijzen wij ook naar de advertentie op de achterpagina van deze krant.