Jos Lock 2 wielers / Ado Bike'Het fiets- en scooterseizoen is weer begonnen'

Redactie 11-03-2019
Foto: Jos Lock 2 wielers \/ Ado BikRicardo (l.) en Okan van Jos Lock 2 wielers \/ Ado Bike zijn klaar voor de lente.

Eind februari konden we al even genieten van echt voorjaarsweer en afgelopen vrijdag is de meteorologische lente daadwerkelijk begonnen. Deze start van de lente betekent ook dat het fiets- en scooterseizoen weer is begonnen; en dat merken ze ook bij Jos Lock 2 wielers / Ado Bike in Maassluis.

"Vanaf half februari begint het hier altijd weer lekker druk te worden en ook de afgelopen weken hebben veel klanten onze winkel weer weten te vinden", vertelt eigenaar Okan Papatya.

Jos lock 2 wielers / Ado Bike heeft een zeer uitgebreid assortiment in heren- en damesfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en scooters. Dat de e-bike steeds populairder wordt, merkt ook Papatya. "Er is ontzettend veel vraag naar. Wij verkopen elektrische fietsen van de merken Gazelle, Sparta, Batavus,Cortina, Qwic en Victoria. Welke e-bike het beste bij je past is afhankelijk van allerlei factoren. Daarom kunnen klanten bij ons altijd terecht voor een adviesgesprek op maat." Het assortiment van Jos Lock 2 wielers / Ado Bike biedt voor ieder wat wils. "Zo hebben we onder meer elektrische fietsen vanaf 800 euro en scooters vanaf 1200 euro. De scooters die wij verkopen zijn van de merken BTC, Peugeot, Piaggio, Sym en Vespa." Tevens beschikt deze Maassluise fietsspecialist over een eigen werkplaats. Dus ook voor onderhoud en reparaties zijn klanten hier aan het juiste adres.

Jos Lock 2 wielers / Ado Bike is te vinden aan de Haven 11 in Maassluis. Zie ook www.adobike.nl.