(Advertorial)Wie kan persoonlijk en onafhankelijk advies geven?

Redactie 16-02-2019
Foto: Rachel van WestenDe medewerkers van Ritel nemen graag de tijd om uit te zoeken welk abonnement en welk toestel het beste bij jou past.

Even via Whatsapp laten weten dat je iets later komt, een 'tikkie' sturen als je met je collega's hebt geluncht of een leuk filmpje kijken als je in de wachtkamer bij de huisarts zit. Vandaag de dag hebben we allemaal een telefoon op zak en we zouden hem niet graag meer willen missen.

Maar welk abonnement en welk toestel past bij jouw bel- en internetgedrag? Als je een beetje gaat surfen op het internet, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Wie kan jou nu eens een persoonlijk, betrouwbaar en vooral onafhankelijk advies geven? Kijk, als je met zulke vragen rondloopt, kun je dus prima binnenstappen bij Ritel Naaldwijk. Ritel is al bijna 25 jaar de specialist in telecommunicatie. Met 22 winkels is Ritel momenteel marktleider in Zuidwest Nederland. Bij Ritel kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht voor alles op het gebied van telecom en accessoires.

Die onafhankelijkheid die we zojuist noemden is trouwens een enorm voordeel. Het maakt niet uit bij welke provider je een abonnement hebt, je kunt altijd terecht bij Ritel Naaldwijk. Deze winkel is namelijk verkooppunt van alle providers. Je kunt hier terecht voor mobiele abonnementen van T-Mobile, Tele2, Vodafone, Telfort, Tele2, KPN, Ben, Telfort, Lebara en Youfone. Hierbij gaat het om zowel nieuwe GSM abonnementen als verlengingen, uiteraard met behoud van je huidige nummer als je dat wilt!

Veel mensen denken dat je direct bij de netwerk provider van jouw mobiele abonnement het goedkoopste uit bent, maar dat is absoluut een misvatting.

Ritel Naaldwijk heeft altijd de beste aanbiedingen van Nederland op het gebied van mobiele abonnementen in combinatie met een (gratis) mobiele telefoon. Loop maar eens binnen en ervaar het zelf. Bovendien nemen de medewerkers graag de tijd om uit te zoeken welk abonnement het beste bij jou past.

Daarbij kijken ze niet alleen naar je bel- en internetgedrag, maar ook naar de omgeving waar je woont en werkt. Welke provider heeft het beste bereik? Alles wordt tot in het kleinste detail voor je uitgezocht.

Als je eenmaal een abonnement en toestel hebt uitgekozen, helpen de medewerkers je graag met het veilig overzetten van je gegevens van je oude naar je nieuwe telefoon. Voor klanten van Ritel is deze service uiteraard geheel gratis!

Het is vanzelfsprekend dat je ook voor de nodige accessoires bij Ritel Naaldwijk terecht kunt. Denk aan een geheugenkaart, headset, powerbank, een stylus, screenprotector of beschermhoesje, variƫrend van een eenvoudig exemplaar tot een exclusief vormgegeven hoesje.

Bij Ritel Naaldwijk vind je altijd wel iets dat bij jouw toestel en bij jou past. Kom naar Ritel Naaldwijk, aan de Tuinen 26 in Naaldwijk en ervaar het zelf!