Pearle Opticiens Maasluis bestaat 20 jaar

Redactie 28-01-2019
Foto: Pearl OpticiensHet team van de jubilerende Pearl-vestiging in Koningshoek.

28 januari is het zo ver: feest bij Pearle Maassluis aan de Koningshoek 92345 in Maassluis! Met goede reden, want Pearle Maassluis bestaat dan 20 jaar. Al die tijd draait alles om de beste oog zorg – en dat moet gevierd worden, vindt franchisenemer Stephan. Dus kom ook en vier dit jubileum mee! Nieuwe en bestaande klanten, jong en oud, alle Maassluizers zijn welkom!

"Het hele team heeft een ware passie voor brillen, contactlenzen en de gezondheid van ogen," vertelt franchisenemer Stephan. "Alles draait hier om service en de beste zorg voor je ogen. We zijn pas tevreden als jij ook tevreden de winkel uitloopt; goed geadviseerd met de beste persoonlijke zichtoplossing."

Als je rondkijkt in de winkel, zie je overal de mooiste monturen in de nieuwste trends. Metalen frames in zachte kleuren uit de MINIMAL collectie. Opvallende, geometrische GET CREATIVE monturen en een prachtige selectie POWER PASTELS in subtiele pasteltinten. Maar ook retro VINTAGE design.

Bril op sterkte in 1 uur klaar

Pearle Opticiens Maassluis biedt sinds kort ook 1 uurservice aan. Een enkelvoudige bril op sterkte, in 1 uur klaar. Voor ogen die niet kunnen wachten.

Feest dus! Kom je ook? Iedereen is van harte welkom op het jubileum van Pearle Opticiens Maassluis Loop gewoon binnen. Speciaal voor ons jubileum hebben we een unieke actie: alle monturen 1 euro! Deze actie is geldig t/m 17 februari.

Kom langs en kijk je ogen uit.

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Ook is Pearle Opticiens al 59 jaar dé optiekexpert in de gezondheid van ogen. Pearle zorgt voor je ogen, van jong tot oud, je hele leven lang.

Wil je meer weten? Kijk op www.pearle.nl.