Epilennium viert 20-jarig bestaan

Redactie 25-01-2019
Foto: PRV.l.n.r.: Tessa van Straalen en Claudia Thoen-Rotteveel (team Epilennium Maassluis) en Zarina Mohammad en Tamara Jansen (team Epilennium Rotterdam).

Dit jaar viert huid- en laserkliniek Epilennium het 20-jarig bestaan. Een mooie mijlpaal dat gevierd wordt met een minstens zo mooie jubileumactie. Het hele jaar trakteert Epilennium namelijk op 20 procent korting op alle ontharingsbehandelingen.

Epilennium is in 1999 in Rotterdam opgericht door Irene Jongenelen en was toen een van de eerste ontharingsklinieken in Nederland. Irene had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing en is haar onderneming begonnen om het taboe rondom overbeharing te doorbreken. In twintig jaar tijd is Epilennium uitgegroeid tot een allround huid-, oedeem- & laserkliniek.

Team Maassluis

Na Rotterdam is zo'n twaalf jaar geleden ook een vestiging van Epilennium is Maassluis geopend. Claudia Thoen, sinds 2013 werkzaam bij Epilennium houdt zowel voor als achter de schermen deze Maassluise vestiging draaiende. Toen Claudia twee jaar terug met zwangerschapsverlof ging, nam Tessa van Straalen haar werkzaamheden in Maassluis tijdelijk waar. "Maar we blijven groeien dus nu vormen Tessa en ik samen het team van Epilennium Maassluis", vertelt Claudia. "Tessa en ik zijn allebei heel allround opgeleid en klanten kunnen dus ook bij ons allebei terecht voor alle behandelingen die wij aanbieden."

Allround

Waar Epilennium 20 jaar geleden alleen gericht was op ontharingsbehandelingen, kunnen klanten hier nu voor veel meer huidgerelateerde behandelingen terecht. "We hebben heel veel kennis en apparatuur in huis om allerlei soorten huidproblemen te behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huidproblemen op het gebied van pigment, acné en anti-aging. We zijn echt uitgegroeid tot een allround huidkliniek voor zowel medische- als cosmetische behandelingen." Door dat er veel vraag naar was is Epilennium Maassluis ook gaan samenwerken met een cosmetische arts. "Deze arts is gespecialiseerd in anti-rimpelbehandelingen met injectables; denk hierbij aan botox en fillers. Een keer per maand biedt hij zijn behandelingen bij ons aan."

Meer informatie over Epilennium en de speciale jubileum kortingsactie is te vinden op www.epilennium.nl. Telefonisch contact opnemen kan via 010-2467660.