Bedrijfsfilm Welvreugd bekroond

Redactie 21-01-2019
Foto: CUMELA NederlandWelvreugd nam de prijs tijdens het Bedrijfsfilmfestival in ontvangst.

Welvreugd uit Maasland is de winnaar van het eerste bedrijfsfilmfestival georganiseerd door CUMELA Nederland, brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra.

De vakjury was onder de indruk van de winnende bedrijfsfilm van Welvreugd. Ze omschrijft de film als een soort videoclip met hierin bijzonder shots zoals het moment waarop de camera met de buis mee vanuit de grond komt. Lof is er verder voor de passie en trots van de medewerkers die centraal staan in de film, ze praten met trots over hun vakmanschap.

Welvreugd

Cumelabedrijf Welvreugd is specialist in de aanleg van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. De film gaat over het boren van leidingen, maar het bedrijf heeft een groot aantal diensten op het gebied van leidingwerk zoals kunststoflassen, leidingen traceren, leidingbeheer, zuigtechniek, het ontwerp & engineering van leidingtrajecten en gewoon grondwerk.

Inspiratiedagen

Het bedrijfsfilmfestival was afgelopen donderdag de afsluiting van de jaarlijkse Inspiratiedagen die CUMELA Nederland organiseert. Met het festival wil de organisatie laten zien dat ondernemers in groen, grond en infra professionele en veelzijdige bedrijven zijn.