Burgemeester Haan Opent Open Dagen Move for Change

Redactie 18-01-2019
Foto: Mischa KoorneefEddy Borges en burgemeester Edo Haan openen Move for Change.

Afgelopen weekend was het zover, de Open Dagen van Move for Change. Onder belangstelling van familie, vrienden, bestaande klanten en belangstellenden opende burgemeester Edo Haan met een korte toespraak de sportschool van fitness expert en personal trainer Eddy Borges aan het Mackayplein 7a. Rob Bosma van ND Security volgde met een terugblik op de verschillende functies van de locatie, van Toverbal naar Notre Dame naar nu ND Security met Move for Change als laatste aanwinst. Een trotse en dankbare Eddy sloot de rijen met een persoonlijk verhaal en bloemen voor een aantal bijzondere en dierbare gasten.

Na deze officiƫle handelingen was er op zaterdag en zondag voor iedereen in Maassluis en Maasland gelegenheid om te komen kijken naar de nieuwe accommodatie van Move for Change. De aanloop was ondanks het matige weer succesvol en de reacties van de bezoekers waren onverdeeld positief en hartelijk. Het hele team van Move for Change stond klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de activiteiten en apparatuur.

Eddy, gevraagd naar een reactie op het afgelopen weekend, reageerde enthousiast: "Ik ben superblij met alle aandacht die we dit weekend hebben mogen ontvangen van de bezoekers. Ik heb veel nieuwe gezichten gezien en gesproken en dat betekent dat we nu goed in beeld zijn in Maassluis en omgeving. De telefoontjes, mailtjes en spontane bezoekjes voor informatie van de afgelopen dagen zeggen alles."