Veel politici op druk bezochte nieuwjaarsreceptie M.S.V.71

Redactie 11-01-2019
MSV '71-voorzitter Pieter Hoogenraad.
Foto: MSV '71

In een goed gevulde en uiterst sfeervolle kantine hield M.S.V.'71 op zaterdag 5 januari jl. zijn nieuwjaarsreceptie.

Op deze gezellige en prima geslaagde editie waren naast veel MSV-ers en sponsors ook opvallend veel Maassluise politici aanwezig.

De nieuwjaarsreceptie begon traditiegetrouw met de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Mr Pieter Hoogenraad, waarin hij terugkeek op het afgelopen seizoen en ook alvast vooruitkeek naar het nieuwe jaar. Hoogenraad was uitermate trots op de realisatie van het nieuwe moderne kleedkamergebouw. Hij dankte hiervoor nogmaals projectleider Hans Frerichs en de zijnen, bouwbedrijf Eekhout, de Gemeente Maassluis en andere sponsoren. "Maar we zijn nog niet klaar, we gaan ons nu inzetten voor de renovatie van onze bestaande opstallen".

Voorzitter Hoogenraad sprak verder kort over de plannen om handbalvereniging Unitas in de zomermaanden op het sportcomplex te laten spelen. Daarna ging hij nog even kort in op het plan Malipaard/Gudde.

Tijdens de geanimeerde receptie was er zo als gebruikelijk ook aandacht voor de talenten van het jaar, die de Kees Starmans Trofee in ontvangst mochten nemen. Bij de dames was dat Mirelle Pellikaan en bij de heren Jack van der Vlugt.

Elk jaar wil het bestuur één van de vele vrijwilligers eens flink in het zonnetje zetten als Kei van het Jaar en bedanken voor de getoonde inzet. Deze keer viel de eer te beurt aan Jenny Storm. Een meer dan terechte winnaar volgens bestuurslid Martin van Zweden. "Jenny doet heel veel onze club en ze is heel enthousiast. Zij stuurt de O8, O9 en O11 aan. Mede dankzij haar is er een aanwas in jeugdleden. Naast het voetbal organiseert Jenny samen met anderen ook nog veel andere activiteiten zoals o.a. een bezoek met de M.S.V.'71 jeugd aan een wedstrijd van ADO in de eredivisie en onlangs nog de PS4 Fifa toernooi.

Verder werd tijdens deze receptie bekend gemaakt dat trainer Harry van Kapel en M.S.V.'71 nog minimaal 1 jaar met elkaar doorgaan.


Ander nieuws
Deel dit artikel