Open Dagen Move for Change

Redactie 11-01-2019
Foto: Move for ChangeDeze nieuwe ruimte is uitgerust met moderne apparatuur, een krachthonk en allerhande ondersteunende materialen.

Begin december opende fitness expert en personal trainer Eddy Borges van Move for Change zijn nieuwe locatie aan het Mackayplein 7a.

Deze nieuwe ruimte – gelegen in het bedrijfspand van ND Security – is uitgerust met moderne apparatuur, een krachthonk en allerhande ondersteunende materialen. Met een klein team biedt Move for Change persoonlijke training, groepstraining, voedingsadvies en massage (sportmassage en ontspanningsmassage).

Een sportieve start in 2019

Een sportieve start maken in 2019? Op zaterdag 12 en zondag 13 januari a.s. staan de deuren van 13.00 tot 18.00 uur open voor iedereen uit Maassluis en Maasland. Er is gelegenheid om te kijken en vragen te stellen aan Eddy, Petros, Gio en Arletta.

Burgemeester Haan opent

Op zaterdag 12 januari om 13.00 uur verzorgt Burgemeester Edo Haan de opening. Daarna doen Rob Bosma van ND Security en Eddy Borges een kort woordje.

Groei en vernieuwing

"Mijn eigen sportschool voor het begeleiden van met name 40 plussers naar een fittere en gezondere levensstijl is nu een feit en daar ben ik dankbaar voor en trots op," aldus Eddy. "Met deze verhuizing maak ik zelf ook een beweging die verandering brengt. Ik wil verder groeien en dat kan op deze plek. Ook kan ik nu andere activiteiten gaan ontplooien, waaronder fitness onder toezicht, gespecialiseerde massages en yogalessen."


Ander nieuws
Deel dit artikel