Tijdreizen met de Golden Oldies in de Vliet

Redactie 07-01-2019
Foto: PRDe Golden Oldies komen weer naar de Vliet voor een gezellige middag.

Ook in 2019 zal de bewonerscommissie van seniorencomplex de Vliet weer haar uiterste best doen wat leuke optredens en activiteiten te organiseren voor de senioren van Maassluis.

Voor januari is dat al gelukt, dankzij een subsidie van de gemeente Maassluis, zijn de Golden Oldies weer geboekt voor een optreden. Bij hun vorige, zeer druk bezochte en succesvolle, optreden brachten ze liedjes uit de jaren '50 en '60. Nu wordt het een reis door de tijd, beginnend in de jaren '20.

Het optreden vindt plaats op donderdagmiddag 17 januari in het dienstencentrum van seniorencomplex de Vliet, Arthur van Schendelstraat 25 in Maassluis. De zaal gaat open om 13.30 uur en het begint om 14.00u. Rond 15.30 uur is de reis door de tijd klaar en erna kunt u nog even heerlijk genieten van een drankje, een hapje of gewoon blijven zitten voor een gezellig praatje.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het buffet van dienstencentrum de Vliet tijdens werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur of kunt u telefonisch reserveren:010-5915000. Waarschijnlijk zijn er de dag zelf ook nog wel kaartjes te verkrijgen bij de deur.

De kaartjes kosten € 3,- per stuk en bieden niet alleen recht op toegang, maar zijn ook goed voor koffie of thee met wat lekkers en de nodige zelfgemaakte hapjes.


Ander nieuws
Deel dit artikel