Oliebollen klassieker Fietspromo

Redactie 03-01-2019
Foto: FietspromoNog even een groepsfoto voor het vertrek van de Oliebollen klassieker.

Afgelopen zaterdag 29 december stond de inmiddels klassieke Oliebollentocht als laatste activiteit van 2018 op de fietskalender van Fietspromo. Hoewel het toerfietsseizoen formeel al in oktober is afgesloten, doen steeds meer Fietspromo's mee aan deze uitdaging om het jaar fietsend uit te knallen. Uiteraard werkte de weersomstandigheden, droog en een milde temperatuur, dit jaar goed mee om zo'n 35 Fietspromo's op de fiets te brengen. Om 10.00 uur verzamelden zij zich op de Markt. In 3 groepen werden zij verdeeld om op eigen tempo een rit van 50 km door Delfland af te werken. Voor alle bikkels wachtte na 2 uur fietsen bij Monsieur Paul een heerlijke bak koffie en een dampende oliebol, waarmee het oude jaar werd uitgeluid.

Een prima afsluiting van een mooi fietsjaar bij Fietspromo met vele evenementen welke mede mogelijk zijn gemaakt door haar sponsoren. Ondertussen wordt het programma voor 2019 al weer in de steigers gezet. De presentatie hiervan vindt plaats op maandag 28 januari om 20.00 uur vindt hiervan, tijdens de nieuwsjaarbijeenkomst in de kantine van wandelsportvereniging VTM aan de Albert Schweitzerdreef.

Iedereen die geïnteresseerd is in Fietspromo is van harte uitgenodigd om met het bestuur het glas te heffen op het nieuwe fietsjaar 2019 en kennis te nemen wat er zoal in deze stichting omgaat.

Voor meer informatie over de doelstelling en activiteiten van stichting FietSProMO's kun je ook terecht op de website van Fietspromo www.fietspromo.nl.

Sponsor: Allround Computer Services BV


Ander nieuws
Deel dit artikel