'Van jouw talent naar gezamenlijke groei'

Redactie 22-12-2018
Foto: PRRobbert van Adrichem (l.) en Stephan Persoon (r.) met Remco Claassen.

Robbert van Adrichem en Stephan Persoon schreven samen het boek de 'tribe guide'. Een inspirerend logboek dat helpt bij het behalen van persoonlijke ambities met impact.

Robbert en Stephan zijn samen met Agium al vijf keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door de FD Gazelle en zij behoren tot de ScaleUp top 250 van Nederland."Organisaties veranderen continu", aldus Robbert en Stephan. "Verandering is daarbij eigenlijk de enige constante factor. Om niet volgend en passief te zijn, moet je zorgen dat jij die verandering bent. 'Wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Wat zijn mijn unieke talenten? En wat is onze gezamenlijke ambitie? Hoe bereiken we die? Wij als organisatie, maar ook wij persoonlijk hebben de ambitie om op zoveel mogelijk mensen impact te hebben. Dus vragen we aan onze nieuwe medewerkers, opdrachtgevers en ook aan jou: welke ambitie heb jij? Om deze vragen bij iedereen helder te krijgen, is de 'tribe guide' ontwikkeld."

Resultaat

De 'tribe guide' kan de lezer gebruiken als logboek voor persoonlijke ontwikkeling. "Je noteert daarin gebeurtenissen, ontdekt je talent, je ambities en de impact die je maakt", gaan de schrijvers verder. "Maar wat het boek speciaal maakt, is dat je ook verbinding zoekt met anderen, de 'tribe'. Als je eigen ambities en die van de ander met elkaar kunt verbinden, geeft dat meer resultaat. Het is een kleurrijk boek geworden. Een boek zonder inhoudsopgave, maar met spelenderwijs te ontdekken inhoud. En ook een boek dat veel lege pagina's biedt om zelf je eigen richting te noteren en terug te lezen."

Neem een kijkje op www.tribeguide.nl, om de eigen 'tribe guide' te bestellen en de ontdekkingsreis te beginnen.


Ander nieuws
Deel dit artikel