Zing mee met de Maassluise Harmonie & Kinderkoor Wonderwijs

Redactie 06-12-2018
Foto: Maassluise HarmonieDe Maassluise Harmonie en Wonderwijs gaan er ook dit jaar weer een sfeervolle avond van maken.

Zaterdagavond 15 december geven de Maassluise Harmonie en Kinderkoor Wonderwijs alweer voor de 11e keer het meezing kerstconcert in de Immanuelkerk Maassluis. Vanaf 19.30 kunt u weer genieten van gezellige, stemmige, mooie kerstmuziek en natuurlijk af en toe lekker meezingen om helemaal in de stemming te komen.

Zo zal de muziek uit de Home Alone films voorbij komen, maar natuurlijk ook de kraker van vorig jaar: Niets is cooler dan kerstmis! Zangeres Sarah-Leigh Ellen zal een aantal mooie liedjes voor u zingen, en de presentatie is in handen van Gerrit van Dijk. Hij won in 2016 de eerste Maestro Maassluis competitie met de Maassluise Harmonie, dus net als Sarah-Leigh geen onbekende voor het orkest.

Om iedereen de mogelijkheid te geven dit concert mee te beleven is ook dit jaar weer besloten de toegang gratis te houden. Na afloop wordt er een collecte gehouden waarin we hopen dat iedereen gul, maar naar draagkracht zal geven, zodat beide verenigingen uit de kosten blijven.

En natuurlijk ook na afloop weer heerlijke warme chocolademelk, glühwein, kerstcake én de swingende kerstmuziek van Bigband the Harmonymasters! www.maassluiseharmonie.nl