(Advertorial)Autobedrijf van der Krogt'Dealer-kwaliteit voor een scherpe prijs'

Redactie 07-12-2018
Foto: PRAlfons van der Krogt in zijn showroom.

Alfons van der Krogt van Autobedrijf van der Krogt is al meer dan 25 jaar actief in de auto's. Sinds 2009 doet hij dat als zelfstandig ondernemer. Vanuit een modern bedrijfspand aan de Vierde Hoeve 31 te Maasdijk worden occasions verkocht. Tevens is er een eigen werkplaats aanwezig waar de eerste controles worden uitgevoerd. Onderhoud en APK's worden uitgevoerd door vier Bovag-erkende reparateurs. Alfons: "Door lage huisvestings- en personeelskosten kunnen we dealer kwaliteitsoccasions aanbieden voor een scherpe prijs."

Auto van der Krogt verzorgt de in- en verkoop van occasions die veelal afkomstig zijn van dealers en particulieren. Op de website is een duidelijk overzicht te vinden van het huidige aanbod. Bij iedere auto staat een omschrijving en er worden diverse foto's getoond. Zo is het altijd duidelijk wat Alfons van der Krogt te bieden heeft. Wilt u de auto nog wat beter leren kennen voordat u een beslissing neemt? Kom dan gewoon langs. U bent op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur altijd welkom en op werkdagen kunt u vooraf even bellen, zodat u zeker weet dat Alfons tijd voor u heeft.

Autobedrijf van der Krogt is gevestigd aan De Vierde Hoeve 31 in Maasdijk op bedrijventerrein Maasambacht. Bel voor meer informatie naar 0174-512653 of 06-24566786, mail naar info@autovanderkrogt.nl of bezoek www.autovanderkrogt.nl.


Ander nieuws
Deel dit artikel