A Tudor Christmas in de Grote Kerk

Redactie 01-12-2018
Foto: Muziek tussen Maas en Sluis.L'Armonia Sonora en Trinity Boys Choir - Eight geven samen een concert in de Grote Kerk.

Stelt u zich eens voor: u bent te gast aan het hof van Queen Elizabeth I en het is kerstavond, rond 1600. Een gezelschap van zangers en gambisten verzamelt zich rond het orgel en milde klanken van bekende Christmas Carols vullen uw oren, afgewisseld met intieme consort songs en verse anthems. Zo zal het gaan tijdens het concert op zaterdag 15 december 2018 in de Maassluise Grote Kerk. Het vermaarde ensemble L'Armonia Sonora van Mieneke van der Velden is dan te gast en wordt vocaal terzijde gestaan door het Trinity Boys Choir – Eight, o.l.v. Katharine Fuge. Deze topmusici staan garant voor een bijzonder sfeervolle avond!

Op het programma staat muziek van Thomas Tallis, William Byrd, Thomas Weelkes, Orlando Gibbons, Anthony Holborne, Thomas Ravenscroft, John Taverner, Richard Deering, Christopher Tye en John Dowland

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk Maassluis op zaterdag 15 december. De aanvang is 20:00 uur. Toegang: € 25,- (jongeren t/m 18 jaar gratis).

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.muziekmaassluis.nl, info@muziekmaassluis.nl of tel. 0182-614407.