Fighting4All - Tiger Examens

Redactie 29-11-2018
Foto: Fighting4AllAlle Tigers hebben hun diploma behaald.

Vorige week heeft er niet één, maar hebben er twee Tiger examens plaatsgevonden bij Fighting4All. Dinsdag 20 november was het voor de nieuw gestarte groep met kinderen van 4 t/m 6 de eerste keer dat zij examen mochten doen. Uiteraard was dit super spannend, maar de kids deden bijzonder goed hun best om het thema Samenwerken met goed resultaat af te ronden. Zaterdag 24 november was de tweede groep met Tigers aan de beurt om hun thema af te sluiten. In deze groep werd het thema Gezond & Fit afgerond. Binnen deze lessenreeks hebben de kinderen allerlei nieuwe kennis & vaardigheden aangeleerd over gezonde voeding en het menselijk lichaam.

Begin dit jaar is Fighting4All in Maassluis gestart met het aanbieden van Tiger lessen voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, dit in samenwerking met verschillende zorgpartners uit Maassluis. Binnen het Tiger programma maken de kinderen aan de hand van Timmy de Tijger spelenderwijs kennis met verschillende thema's zoals samenwerken, omgaan met noodsituaties, gezonde voeding en sociale normen. Elk thema wordt aan het einde van een 12 weken durende lessenreeks afgesloten met een "officieel" mini-examen.

Alle deelnemende Tigers hebben het examen met goed resultaat afgerond. Een prestatie om trots op te zijn! Fighting4All wil iedereen die deze middag en ochtend aanwezig was, van harte bedanken voor hun komst en de geweldige support tijdens het examen.

Ook benieuwd naar de inhoud van de Tiger lessen voor uw zoon of dochter? Jullie zijn van harte welkom om eens kennis te maken tijdens de gratis proeflessen! www.fighting4all.nl/tigers


Ander nieuws
Deel dit artikel