Nieuwe dirigent voor Waterwegkoor Maassluis

Redactie 12-11-2018
Jan Wilmer is de nieuwe dirigent van het Waterwegkoor Maassluis.
Foto: Waterwegkoor Maassluis

Tijdens het Meezing Spektakel in augustus jl. was hij al even aanwezig en bij het optreden van het koor bij de opening van de Monstersche Sluis stond hij voor het koor. Jan Wilmer is zijn naam, komt uit Vlaardingen en is geen onbekende in de (regionale) muziekwereld. Vanaf zijn 22ste jaar stonden diverse koren onder zijn leiding, waarvan inmiddels al 20 jaar het Groot Vlaardingskoor. Verder houdt hij zich bezig met de organisatie van het Bevrijdingsfestival Vlaardingen en speelt hij trompet bij het Reunieorkest Artillerie Trompetterkorps 't Harde.

Het bestuur en de leden van Waterwegkoor Maassluis zijn dan ook heel blij om Jan in hun midden te hebben.

Kerstoptreden in Theater Koningshof

Op donderdagavond 20 december verzorgt het koor een sfeervol Kerstoptreden. Zoals u gewend bent zullen de bekende Kerstliederen volop meegezongen kunnen worden. Met de komst van de nieuwe dirigent is er ook nieuw repertoire toegevoegd dat u zeker zal verbazen. Daarbij een gastoptreden van de charmante zangeres Marjan de Groot en nog enkele muzikale verrassingen, maken dat u deze avond in de perfecte Kerststemming komt.

Kaarten kosten 10 euro inclusief consumptie. Verkoop via de website van Theater Koningshof of aan de kassa. Aanvang: 20.00 uur. Of neem een kijkje op de website van het koor: www.waterwegkoor-maassluis.nl