Concert De Kleijne Band m.m.v. Muziek@Maassluis

Redactie 03-11-2018
Foto: De Kleijne Band

Op vrijdag 9 november a.s. vindt het jaarlijks concert plaats van De Kleijne Band. Het orkest staat onder leiding van dirigent Vincent van Donge en muzikaal begeleidster Riet Barendrecht. Het gastoptreden tijdens het concert zal worden verzorgd door de leerlingen van muziekschool Muziek@Maassluis.

De Kleijne Band bestaat uit 15 muzikanten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die heel veel plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren. De muzikanten van De Kleijne Band nodigen u van harte uit om dit bijzondere en gezellige concert bij te wonen. Ter uitbreiding van het ledenaantal kunnen mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking ook lid worden van deze gezellige muziekvereniging. Bij aanmelding wordt altijd eerst samen bekeken welk instrument het beste bij iemand past en of hij of zij dat leuk lijkt. Het gaat bij De Kleijne Band niet om prestaties, maar vooral om de gezelligheid en het plezier van het gezamenlijk muziek maken.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen met Anneke van der Noll, secretaris op telefoonnummer: 010- 5910029.

Het concert vindt plaats in Theater Koningshof, aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur). De entree is 5,- euro (met in de pauze een gratis kop koffie of thee).