Huiskamer Festival in Maasland.

Redactie 03-11-2018
Jasper Smit zingt liedjes die ergens over gaan.
Foto: Live in Maasland

Live in Maasland organiseert een huiskamerfestival op zondagmiddag 11 november op verschillende locaties in Maasland met geweldige optredens voor zowel volwassenen als kinderen (5 tot 10 jaar). Het programma voor volwassenen is inmiddels zo goed als uitverkocht, maar voor het kinderprogramma zijn er nog wel voldoende kaarten beschikbaar. Met een toegangskaartje kun je twee leuke voorstellingen bezoeken.

Een geweldig liedjesprogramma met Jasper Smit, Jasper maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over iedereen moeten zoenen op verjaardagen en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt.

En de familievoorstelling "Soep van de dag" waarin Sjors & Ruud je meenemen in een spannend avontuur samen met allemaal waterdieren. Vol humor, interactie en poppenspel gaan ze het gevecht aan tegen de Vraatfloep.

Daar wil je toch bij zijn?

Het festival start om 14:00 uur, inloop is vanaf 13:30 uur. Het programma voor volwassenen eindigt om 17:30 uur en het kinderprogramma om 16:30 uur. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via de website www.liveinmaasland.nl.

Na betaling worden de locaties bekend gemaakt.

Wil je meer informatie dan kun je ons volgen op Facebook: https://www.facebook.com/CultuurinMaasland/