Van 50-jarig jubileumfeest naar kerstfeest

Redactie 20-10-2018
Foto: Dameskoor FlairDameskoor Flair tijdens het geslaagde jubileumconcert.

Het 50 jarig jubileum concert van dameskoor Flair van afgelopen zaterdag was een groot succes. Het Witte kerkje zat helemaal vol met familie, vrienden en belangstellenden. Zij kwamen luisteren naar het gevarieerde programma, onder leiding van dirigent Eric van Dalum met begeleiding van pianiste Marlous Smit jr. op de vleugel. Drie kleindochters van koorleden namen de intermezzo's voor hun rekening: zang van Anna Muijser, 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij; slagwerk van Merel Vooijs tijdens 2 liedjes en Maureen van IJzerloo speelde van Chopin, 'nocturne 9, nr 2'.

Mede dankzij bijdragen van gemeente Maassluis en het Fonds Schiedam,Vlaardingen e.o heeft het koor dit concert kunnen verwezenlijken.

Op dit moment zijn zij al druk begonnen met het kerstrepertoire. Zoals u gewend bent, is er dit jaar weer een Kerstsingin. Dit jaar niet in Theater Koningshof, maar in Dienstencentrum de Vliet aan de Arthur van Schendelstraat 25 te Maassluis. U bent van harte welkom op donderdag 20 december van 10.30 tot 11.30 uur. Entree gratis.

Verdere informatie vindt u op: www.dameskoorflair.nl.