Iris van Bemmel en Niels Berrevoets winnen Holy Open

Redactie 19-07-2018
Foto: PRV.l.n.r. Niels, Ruben, Iris, Fleur

Net als onlangs in Maassluis, bij het "Elvani Bequick Open", zijn het wederom Niels Berrevoets en Iris van Bemmel die in de hoogste categorie een tennistoernooi op hun naam zetten.

Het open tennistoernooi van TV Holy had dit jaar 275 deelnemers. Het was voor de wedstrijdleiding een uitdaging om de, in totaal 212, wedstrijden goed in te plannen.

De finaledag was een echte kraker voor de uit Maassluis en Maasland komende tennissers, die hier goede prestaties leverden.

De voor TV Holy spelende Iris van Bemmel kwam in de finale uit tegen de als eerst geplaatste Angélica Hamers (TC Capelle) die eerder deze week Fleur Buitelaar en Kim Klijs naar huis stuurde, Iris won met 6-2 en 6-4.

Niels Berrevoets (TV Maasland) wist door het winnen van Henry Pijpers en René Geelhuyzen, op zondag 15 juli, de finale te bereiken.

Hierin moest Niels het opnemen tegen het, voor TC Nieuwerkerk spelende, talent Martijn Kofflard. Ook in deze wedstijd speelde Niels de sterren van de hemel, hij won met 6-0, 3-6, en 7-6.

Samen met dubbelpartner Glenn Zegwaard (TV Maasland) was Niels ook succesvol in de Heren Dubbel 5.

Na zijn zware single tegen Martijn mocht Niels gelijk aantreden tegen het als eerst geplaatste koppel Julius den Arend met Dylan Kieboom. Ondanks de hoge temperatuur wist Niels ook hier het hoofd koel te houden, Niels en Glenn wonnen met 7-6 en 6-2.

Ook succes voor Fleur van Bemmel, zij won samen met haar mix-partner Ruben van der Pol de Gemengd Dubbel 5.

Door te winnen van de koppels; André de Bloois met Rachelle de Bloois, Roland de Groot met Femke van den Berg kwamen Fleur en Ruben uit in de finale tegen het duo Stefan de Gier met Sytske van der Zweep.

Na ruim twee uur in de zinderende hitte waren het Fleur en Ruben die het Gemengd dubbel Holy wisten te winnen 6-3, 5-7 en 6-1.