Rachel Permanent Cosmetics & Waxing'Mooi als mensen blij de deur uit gaan'

Redactie 11-05-2018
Foto: AvD

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Rachel als beroepsmilitair afscheid nam van de Koninklijke Landmacht en haar eigen salon startte: Rachel Permanent Cosmetics & Waxing. Op 1 mei vierde ze haar 5-jarig bestaan.

Dames, maar ook heren, kunnen in haar salon aan de Markt, terecht voor permanente make-up, wenkbrauwstyling, waxen en visagie. "Ik ben allround permanent make-up specialiste. De permanente make-up varieert bijvoorbeeld van het pigmenteren van de wenkbrauwen en eyeliner tot aan lipliner. Maar ik doe ook cosmetische make-up, bijvoorbeeld een tepelreconstructie middels cosmetische pigmentatie na een borstoperatie of juist littekencamouflage. Het waxen gaat van de wenkbrauwen tot de benen en alleen voor de dames een brazilian wax. Wenkbrauwstyling kan variƫren van epileren met draad tot verven. Voor alles ben ik volledig gediplomeerd en GGD gecertificeerd. Daarnaast doe ik nog visagie en bruids make-up. Daarvoor gebruik ik de dierproefvrije, veganistische minerale make-up van Mineralissima, een heel natuurlijk produc gemaakt van de meest pure ingrediƫnten uit de natuur."

Zomer

Nu de zomer in aantocht is, en dus ook korte rokjes, wil je van die ongewenste haren af. "In de salon merk ik dat de vraag naar het waxen weer toeneemt. Na een waxbehandeling heb je langdurig resultaat, tot wel drie weken. Daarvoor moet je de behandelingen wel eerst opbouwen, want hoe vaker je waxt, hoe beter het resultaat", belooft Rachel.

Ze volgt ieder jaar masterclasses om up-to-date te blijven. "Zo kan ik steeds weer nieuwe behandelingen aanbieden die de verwachtingen overtreffen." Het mooiste aan haar werk vindt Rachel als mensen blij de deur uit gaan. "Of dat nu iemand is die heeft gekozen voor permanente make-up wenkbrauwen of dat diegene eindelijk van dat ongewenste haar af is. Maar ook een bruidje met mooie make-up maakt mij blij."

Vanweg het jubileum trakteert Rachel de hele maand mei op 10% korting op de Mineralissima make-up. "En omdat ik zelf veteraan ben, krijgen veteranen al sinds de opening standaard 10% korting op de behandelingen, opvertoon van hun veteranenpas."

Zie rachel-permanentcosmetics.nl voor meer informatie.