Unieke Zangworkshop voor jong talent

Redactie 12-05-2018
Foto: []

Ben jij tussen de 11 en 25 jaar? Zing je in een bandje of in een koor, of zit je op zangles? Wil je weleens tips en tricks krijgen van een professionele zangeres die op de grote podia en festivals staat (The Passion, Heel Holland zingt Hazes en nog veel meer?). Dan is dit nu je kans. Meld je aan voor een zangworkshop met Natasja den Toom in de Week van de Cultuur.

Stuur een filmpje of een mp3 naar m.raaij@crmmaassluis.nl en hopelijk ben jij een van de 20 gelukkige jonge talenten. Als klap op de vuurpijl zal Natasja een of twee talenten aanwijzen die 's avonds mogen optreden tijdens het Cultuurgala op 9 juni in Theater Koningshof.

De workshop vindt plaats in Theater Koningshof op zaterdag 9 juni van 13.00 tot 15.30 uur.

Natasja startte haar muzieklessen Muziekcentrum Opmaat in Maassluis; ze volgde hier AMV, dwarsfluitlessen, pianolessen en zat op het musicalkoor van de muziekschool. Vervolgens studeerde ze van 2002 tot 2006 aan het Utrechts Conservatorium 'lichte muziek en zang'. Sinds haar afstuderen werkt zij fulltime als zangeres en zangdocente. Ze is een zangeres die van alle markten thuis is. Van backing vocal bij diverse tv-programma's en artiesten tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studio-zangeres.