Kapsalon Bellus verhuisd

Redactie 04-05-2018
Foto: AvDEug\u00e8nie van Beautysalon BowDem Wellness en Simone en Roxanne van Kapsalon Bellus heten je welkom op hun nieuwe locatie.

Na bijna 10 jaar aan de Fenacoliuslaan gevestigd te zijn, gaat kapsalon Bellus per 1 mei verhuizen. Samen met Beautysalon BowDem Wellness verhuist de kapsalon naar de Zuiddijk 9 in Maassluis.

De salons zijn samen in één pand gevestigd maar hebben hun eigen ingang. Het is mogelijk om een combinatieafspraak met beide salons te maken (zie de advertentie elders in de krant voor een leuke combinatiekorting). Bij kapsalon Bellus kunt u een afspraak maken voor o.a. het knippen en snijden van het haar, het verven d.m.v. verschillende technieken, het vlechten en het verlengen van het haar. Bij Beautysalon BowDem Wellness kunt u terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen, Spa pedicure, sugaring en ontspanningsmassages.

In de salons is de kwaliteit van de behandelingen erg belangrijk en streven zij naar een goed eindresultaat. Daarnaast is het van belang dat iedereen zich in de salons thuis voelt. Een huiselijke sfeer is dan ook de sfeer die u zult proeven.

Naast de verhuizing is Kapsalon Bellus op zoek naar een leuke collega die de uitdaging aan wil gaan om als zelfstandige op een veilige manier een stoel te huren. Een goede en leuke manier om als zelfstandige in een gezellig team te werken.

U wordt van harte uitgenodigd om te komen genieten van de behandelingen en de gezellige sfeer in de salons.

Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Kapsalon Bellus, Simone en Roxanne: 010-5911207

Beautysalon BowDem Wellness, Eugènie: 06-11265623, www.bowdemwellness.nl

Graag tot ziens in de salon.