Verminder je cellulite bij Epilennium Maassluis

Redactie 03-05-2018
Foto: SVTessa van Straalen (l.) en Claudia Thoen-Rotteveel bij het LPG-apparaat.

Het aanbod van medisch-cosmetische behandeling bij Epilennium Maassluis breidt steeds meer uit. Zo kun je er nu ook terecht voor fillers en botox door een cosmetische arts. Daarnaast blijft de endermologiebehandeling met het LPG-apparaat populair.

Het aanbieden van anti-rimpelbehandelingen met injectables past goed bij huid- en laserkliniek Epilennium. "Er was al veel vraag naar", geven Claudia Thoen- Rotteveel en Tessa van Straalen aan. Daarom hebben zij de samenwerking opgezocht met Drs. M. R. Scheer, die opgeleid is tot cosmetisch arts. "Eens in de maand is hij in onze kliniek in Maassluis. Je kunt bij hem terecht voor een vrijblijvende gratis intake, waarin de mogelijkheden worden besproken. De arts geeft advies en samen met hem wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Mocht het noodzakelijk zijn, kan hij ook doorverwijzen naar zijn kliniek in Den Haag."

Cellulite-behandeling

Wie op een andere manier aan haar of zijn uitstraling wil werken, kan denken aan de endermologiebehandeling met het LPG-apparaat. Dankzij de mechanische stimulering van de LPG Roll wordt de huid gestimuleerd en de cellen beter verdeeld. Dit helpt bij huidverslapping en cellulite en zorgt voor activering van vetafbraak, waardoor plaatselijke vetophopingen verminderen. Claudia is trots om met het apparaat te werken. "Het is een vorm van bindweefselmassage. We zijn hier al jaren specialist in en hebben onlangs weer een training gevolgd om up-to-date te blijven." Tessa vult aan: "Het is mooie behandeling voor een verbeterd silhouet en een gladdere huid. Wie wil afslanken, kan in combinatie met trainen heel mooie resultaten bereiken. En wil je een strakkere huid, dan ben je nu nog op tijd om in de zomer resultaat te zien. Afhankelijk van het doel zijn er gemiddeld 10 tot 16 behandelingen nodig."

Behandeling

Voor een intake of afspraak neemt u contact op met Epilennium Maassluis via 010-2467660. Naast de endermologiebehandeling kunt u er terecht voor meer behandelingen, zoals het behandelen van couperose, acne, pigment, littekens, oedeem en het verwijderen van wratjes. Ook permanente make-up en schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk.

Epilennium Maassluis is gevestigd in Medische centrum Docwerk, De Vloot 206C, Maassluis. Zie ook www.epilennium.nl.